Höfftech Germany 42908

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Hofftech Aragaz camping portabil si incalzitor 2in1 Hofftech, 1.7kW, 26x14x31cm, 42908

179,40 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
germag.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 179,40 RON

Descrierea produsului
Cu un incălzitor mobil pe gaz aveți intotdeauna căldură acolo unde aveți nevoie. In garaj, la camping sau pe verandă. Și il poți folosi chiar și pentru a prăji un ou sau a fierbe apă, de exemplu. Incălzitorul mobil are un maner la indemană, astfel incat să il puteți muta cu ușurință. Incălzitorul mobil pe gaz funcționează pur și simplu pe gaz butan. Sigur și eficient energetic. Asigurați-vă că camera in care utilizați aragazul este bine ventilată.
Incălzitorul portabil pe gaz Hofftech este un incălzitor portabil pe gaz cu arzător ceramic de 1,7 kW și reglare variabilă a căldurii. Este usor de pornit cu aprindere piezo si are protectie impotriva scurgerilor de gaz. Aragazul arde pe bidoane standard de gaz de 227 de grame care sunt disponibile aproape peste tot. Canistra intră in spatele aragazului și se incălzește pană la 2 ore cu un cartuș.   Pur și simplu răsturnand manerul, această sobă poate fi folosită și ca aparat de gătit pentru drum sau camping.
Specificații

Culoare negru
Putere: 1,7 kW/h
Consum de gaz: 124g/h
Greutate: 1825 grame
Dimensiuni: 26x14x31cm
Combustibil: gaz butan
Funcționează cu căldură in infraroșu
Raft din oțel inoxidabil
Pentru utilizare in zone bine ventilate

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.