Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Hendi Incalzitor terasa profesional pentru terasa, pe gaz, 8.5 kW, 556x(H)1430 mm, potrivit pentru recipient gaz de maxim 15 litri, aprindere electronica, regulator presiune, consum de gaz 1048 g h, I

1 699,00 RON
+ 19,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
sofda.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 699,00 RON

Descrierea produsului
Incalzitor profesional pentru terasa, combustibil gaz propan, putere 8.5 kW(Hs), Hendi, aprindere electronica, regulator presiune, consum de gaz 1048 g h, InoxIncalzitoarele de terasa sunt dispozitive populare utilizate pe terase, in gradini si in alte incaperi deschise ale diferitelor restaurante sau cafenele. De asemenea, sunt minunate in timpul evenimentelor in aer liber, petreceri si sarbatori organizate in aer liber. Datorita lor, puteti petrece timp afara la sfarsitul toamnei sau la inceputul primaverii fara a simti frigul. Incalzitorul de terasa pe gaz este de inalta calitate si ofera confort maxim, dar impresioneaza si prin estetica si functionalitatea sa. Baza este echipata cu doua roti care faciliteaza semnificativ miscarea si pozitionarea incalzitorului in orice loc. Modelul prezentat este un incalzitor pentru terasa cu gaz dintr-un cilindru cu propan sau butan, cu o capacitate maxima de 15 litri. Incalzitorul de terasa prezentat este echipata cu o aprindere electronica, o conducta de gaz cu reductor si suporturi practice pentru fixarea in pamant. Baza, pe de alta parte, contine doua roti care faciliteaza deplasarea acesteia. Un incalzitor de terasa este o solutie foarte buna pentru oricine isi doreste sa incalzeasca o zona exterioara. Indiferent ca detii o afacere cum ar fi un bar sau un restaurant cu spatiu afara pentru socializare sau, pur si simplu, vrei sa le oferi musafirilor acces pe terasa in serile mai racoroase, un astfel de aparat te poate ajuta foarte mult. Amplasarea unui incalzitor pentru terasa pe gaz intr-un spatiu deschis poate transforma acel loc intr-unul deosebit unde puteti petrece timp alaturi de cei apropiati, chiar si atunci cand vremea nu este favorabila. Oferind o atmosfera placuta, acesta este foarte util pentru iluminarea si incalzirea economica a teraselor si restaurantelor. Avantajele incalzitorului pentru terasa sunt, de asemenea, dimensiuni compate dar capacitate mare de incalzire, usi cu balamale pentru inlocuirea usoara a cilindrilor, aprindere electronica, furtun cu gaz cu regulator, precum si oprirea alimentarii cu gaz pentru a asigura siguranta atunci cand utilizati incalzitorul de terasa. Un incalzitor pentru terasa de buna calitate ii va face pe oaspeti sa-si petreaca timpul confortabil in aer liber chiar si intr-o seara racoroasa. Specificatii: Tip: Incalzitor de terasa Accesorii incluse: Furtun pentru gaz, regulator presiune Aprindere: Electronica Consumul de gaz: 1048 g h Putere: 8.5 kW(hs) Raza de incalzire: 4 m2 Combustibil utilizat: Gaz sau propan Culoare: Negru Forma: Rotund Material: Otel inoxidabil vopsit Design: Clasic, negru lucios Diametru: 556 mm Inaltime totala: 1430 mm Greutate neta: 15 kg Produs: Mobil Gama: Revolution Expediere: 1-2 zile lucratoareINTERZISA UTILIZAREA IN INTERIOR. PRODUSUL ESTE DESTINAT EXCLUSIV UTILIZARII IN SPATIUL EXTERIOR.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.